A A A
Praktijk Oosthoek - praktijk voor haptotherapie

INFORMATIE
Het verkeersplein Vijfsluizen is aangepakt, toch is er rond de spits vaak flinke verkeershinder. Houd hier rekening mee met je reistijd.

De praktijk is gevestigd op Karel Doormanweg 5d en op allerlei manieren prima bereikbaar. Gratis parkeergelegenheid voor de deur bij de vakken 'bezoekers Karel Doormanweg 5d". Mocht je het spannend vinden om bij het water te parkeren, zet je auto dan bij de achterkant van het gebouw bij de bordjes 'betaald parkeren'. leg dan dit strookje bij de voorruit. Je hoeft dan niet te betalen.

bereikbaar:
de praktijk bevindt zich op een haventerrein, op de 2e etage van een bedrijfspand van de firma Micros. We hebben dan zicht op een prachtige haven waar imposant bouwwerk is van Huisman en Damen: per foto alvast een voorproefje.


Je kunt aanbellen bij Praktijk Oosthoek. De wachtruimte is beneden in de hal, bij de zwarte stoeltjes. Als je daar plaats wilt nemen, kom ik je halen.

Er is een aparte invalidenparkeerplek bij de entree, daar is een rolstoelhelling. Gebruik daarvoor ook het bovengenoemde strookje. Het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk!


Openbaar vervoer:
De praktijk is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar : OV ROUTE
Je neemt de metrolijn Caland richting de Akkers of de Terp, uitstappen bij metrostation Vijfsluizen. Dan is het nog 4 minuten lopen richting de haven.

Uitstappen aan de bedrijfskant (alleen trappen). Wanneer je met je rug naar de metro staat is het rechtdoor, richting het pand van Huisman. Je loopt richting de grote kranen en boten.

Per auto: De ROUTE per auto beschreven. Veel tomtoms sturen je verkeerd, dus kijk het nog even goed na.

Let op dat je op de Karel Doormanweg niet te ver doorrijdt. Het is echt de 1e haven,aan je linkerhand bij het bord Mammoet/Damen. Houd in de gaten dat je het woord MICROS op de vlaggen en op het gebouw ziet staan. Je kunt parkeren bij 'bezoekers Karel Doormanweg 5". Mocht je het spannend vinden om bij het water te parkeren, zet je auto dan bij de achterkant van het gebouw bij de bordjes 'betaald parkeren'. leg dan dit strookje bij de voorruit. Je hoeft dan niet te betalen.


Per fiets: mocht het je lukken om per fiets te komen, wel zo prettig en wel zo gezond - dan is dat vooral aan het eind van de dag handig. Het Vijfsluizen verkeersplein is niet slim gemaakt en daardoor sta je soms 20 minuten te wachten om van het terrein af te komen. Aan de rechterkant van het pand is een fietsenstalling.


Image2


======================================================================================

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken?
Diverse mogelijkheden:

* Je kunt het onderstaande contactformulier invullen
* Telefonisch: ik neem zelden de telefoon persoonlijk op en nummermeldingen bel ik niet terug: dus alleen bellen als je bv te laat bent.
* Het is voor mij het makkelijkst als je het contactformulier invult of een mail stuurt naar:
info@praktijkoosthoek.nlContactformulier


Praktijk Oosthoek - praktijk voor haptotherapie