A A A
Praktijk Oosthoek - praktijk voor haptotherapie

INFORMATIE


lieve mensen,


status februari 2021: vanwege nieuwe berichten vanuit de RIVM maatregelen leek bezoek aan de praktijk mogelijk op verwijzing van een arts of specialist; de prakijknaam moet dan op de verwijzing staan. Maar daar zijn de meningen bij de Rijksoverheid en de huisartsen inmiddels over verdeeld. Dus laten we daar met elkaar wijs mee omgaan. Voorlopig ga ik uit van beeldbellen.


De toekomst van de praktijk
Zoals veel van jullie weten heb ik de studie 'Master Management en innovatie bij maatschappelijke organisaties" gevolgd. Ik ben inmiddels afgestudeerd bij het Expertisecentrum Maatschappelijke innovatie' van de Hogeschool Rotterdam. Daar werk ik nu een aantal dagen per week als interventie-regisseur.

Dit contract en ook de bezinningstijd rond corona hebben ervoor gezorgd dat ik knopen heb doorgehakt. Een daarvan is: de praktijk verhuist, omdat ik minder ga werken. Dat betekent dat ik alleen nog de huidige cliënten begeleid. Ik start geen nieuwe trajecten meer omdat ik me vanuit de praktijk meer gaan richten op de haptonomie in het dagelijks leven, dan op de hapto-therapie. Hoe? Dat weet ik nog niet. De tijd zal het leren.

Ik heb nu geen eigen ruimte meer, maar ik huur dagdelen bij een bestaand centrum. Dat zal raar zijn, en aanpassen en inpassen. We gaan het zien en meemaken.

Het adres is: Zwanensingel 9 in Vlaardingen, bij het beweeg-en gezondheidscentrum. De wachtruimte is bij mooi weer buiten. Binnen kun je plaats nemen in het sportcafe. Wil je zelf een eenpersoonshoeslaken meenemen en eigen water?

Warme groet, zorg goed voor jezelf, en houd elkaar in de gaten, ElmaImage1Praktijk Oosthoek - praktijk voor haptotherapie