A A A
Praktijk Oosthoek - praktijk voor haptotherapie

INFORMATIE


lieve mensen,

Zoals veel van jullie weten volg ik de studie 'Master Management en innovatie bij maatschappelijke organisaties"- ik studeer af bij het Expertisecentrum Maatschappelijke innovatie' van de Hogeschool Rotterdam. Daar werk ik nu sinds maart een aantal dagen per week.

Dit contract en ook de bezinningstijd rond corona hebben ervoor gezorgd dat ik knopen heb doorgehakt. Een daarvan is: ik ga verhuizen met de praktijk, omdat ik daar minder ga werken. Dat betekent dat ik alleen nog de huidige cliënten begeleid. Ik start geen nieuwe trajecten meer omdat ik me vanuit de praktijk meer gaan richten op de haptonomie in het dagelijks leven, dan op de hapto-therapie. Hoe? Dat weet ik nog niet. Eerst afstuderen.

Ik heb straks geen eigen ruimte meer, maar ik huur dagdelen bij een bestaand centrum. Dat zal raar zijn, en aanpassen en inpassen. We gaan het zien en meemaken.

Het adres is: Zwanensingel 9 in Vlaardingen, bij het beweeg-en gezondheidscentrum. De wachtruimte is bij mooi weer buiten. Binnen kun je plaats nemen in het sportcafe.Wil je zelf een eenpersoonshoeslaken meenemen en eigen water?

Warme groet, zorg goed voor jezelf, en houd elkaar in de gaten, ElmaImage1

Praktijk Oosthoek - praktijk voor haptotherapie